RVO module

(Deze module zit ook bij de Technische module)

Verwerken gegevens na inlezen reader

Wanneer U klikt op de link -Inlezen reader- krijgt U alle geboortes te zien, en klik op de link Inlezen geboortes. Hier kunnen eventuele foutmeldingen opgelost worden. Na het verversen van de pagina moet bij iedere melding een vinkje bij inlezen staan. Wanneer U klikt op inlezen gaat de geboortemelding automatisch naar de RVO pagina in het managementprogramma. De RVO link kleurt rood, om de te melden geboortes daadwerkelijk door te voeren moet deze rode link worden aangeklikt.

Melden RVO

Bij deze taak worden alle meldingen apart getoond, er kunnen maximaal 60 dieren in één keer gemeld worden. U klikt bv de link melden geboortes aan.

Melden geboortes

Voer eerst een controle melding uit, zorg hiervoor dat de knop op controle staat, klik hierna op de knop Melden. Bij een juiste melding volgt de RVO boodschap
“RVO meldt correct”. U kunt nu een definitieve melding doen, door de knop controle te veranderen in vastleggen. Door opnieuw op de knop Melden.

Bij het bewust doorvoeren van een definitieve melding met een foutmelding in het respons zal er geen meldnummer terugkomen van RVO. Dit zal dan ook opgelost moeten worden in het RVO portaal.

Melding met RVO meldnummer

Na het verzenden van de definitieve melding naar RVO ontvangt u een meldnummer, dit staat opgeslagen in het overzicht meldingen. Het meldnummer bevat het levensnummer, datum van gebeurtenis, datum en tijd van melden en de boodschap van RVO.